UPS APC

Back UPS en Smart UPS

Acuu, APC, UPS

Oplaadbare batterij

Symmetra

Een van de meest veilige en betrouwbare UPS-batterijen ter wereld zijn de producten van APC. De Back-UPS apparatenfamilie biedt gegarandeerde stroomvoorziening voor draadloze netwerken, computers, spelconsoles en andere elektronica in een huis of een bedrijf. Deze apparaten behouden door hun batterij het werk van elektronische systemen tijdens periodes van stroomuitval of onveilige spanningsschommelingen. Back-UPS beschermt ook het apparatuur tegen enkele schadelijke stroomstoten en spanningspieken.

EMI en RFI systemen verminderen de verstoringen op de lijn waardoor kunnen gegevens verloren gaan. Melding over problemen van de batterij is ook handig. Fouten analysis van batterijen kan de gebruiker waarschuwen over potentiele gevaarlijke probleem met het apparaat.

Het apparaat wordt aangesloten via 10/100 BaseT type en biedt mogelijkheid om met zogenaamde koude start te werken, dat wil zeggen dat er een tijdelijk steun tijdens een stroomstoring is.

Een interessante functie is de analoge datalijnbescherming tegen branden. Oplaadbare batterijen doen ook regelmatig een automatische zelftest. Dat verzekert een vroege ontdekking van de noodzaak voor vervanging van de batterij.

Voltagegevoeligheid die gereguleerd kan worden is belangrijk voor gebruikers die optimale prestaties in specifieke omgevingen willen bereiken. Hoorbare waarschuwingssignalen signaleren bovendien de veranderende omstandigheden van stroomverbruik.

Vervangen de batterijen is makkelijk zelfs zonder gereedschap. Elke gebruiker kan snel deze actie doen.

Er is ook mogelijkheid om meerdere oplaadbare batterijen besturen en bewaken via het lokale netwerk of via het internet. Daar kan de gebruiker grafieken, analyses, statistieken en geschiedenis van gegevens. Grafische gegevens kunnen momenteel gezien worden (spanning, frequentie, batterijniveau). Het systeem kan ook veilig uitgeschakeld worden en de gegevens zijn veilig in geval van een stroomuitval. Informatie over zorgwekkende gebeurtenissen is door geluidssysteem, e-mail, SMS en op het LAN-netwerk verstuurd. De toegang is mogelijk op afstand. Het systeem biedt ondersteuning van meerdere talen zoals: Engels, Chinees, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Portugees, Oekraïens, Italiaans, Pools, Tsjechisch of Turks.