UPS APC

Back UPS en Smart UPS

APC, Server, UPS

Smart-UPS – home server

Smart-UPS is een efficiënt product voor de bescherming van thuis servers. Het is de perfecte oplossing voor thuisgebruik van verschillende apparaten.

Smart-UPS wordt door miljoenen IT-professionals over de hele wereld gewaardeerd door de goede beveiliging van kritieke gegevens en tegen potentiele kostbare verstoringen. Ze bieden een efficiënte en betrouwbare zorg voor een stabiele voeding voor het netwerk. Smart – UPS apparaten behoren tot verschillende klassen en zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen en voor verschillende budgeten. Modellen van APC zijn de meest populaire UPS ter wereld voor servers en netwerkapparatuur. Ze werden al jaren beschouwd als de standaard van betrouwbaarheid en beheersbaarheid. Smart – UPS modellen beschermen de lokale netwerken. Die modellen bieden een mogelijkheid om de apparatuur voor de verlengde werktijd tijdens lange uren zonder elektriciteit te behouden.

Automatic Voltage Regulation (AVR) is een interessante functie die voor het corrigeren van lage en hoge spanning zorgt. Dat garandeert beschikbaarheid van het systeem zonder het gebruik van batterijen. Intelligent Batterij Beheer functie maximaliseert de prestaties en levensduur dankzij intelligente, nauwkeurige opladen. Smart-UPS herstart bovendien zichzelf automatisch als de stroomvoorziening is hersteld.

Er zijn ook de hoorbare alarmen die informatie geven of het apparaat wordt gevoed door de batterij, of de batterij is bijna leeg, of er is een sprake van een overbelasting. LED-status geeft direct inzicht in het status van het apparaat door visuele indicatoren. Smart – UPS is ook mogelijk te beheren door de USB-aansluiting via een USB-poort.

Smart UPS APC

De gebruiker kan vervangbare de batterijen vervangen. Die batterijen kunnen ook “on the fly” vervangen worden, zonder onderbreking van UPS-systeem. Smart-UPS geeft ook de melding en waarschuwt de gebruiker voordat hij/zij bepaalde maatregelen moet nemen om conserverende behandelingen uit te voeren.

Certificaat van de veiligheidsgarantie betekent dat het apparatuur werd getest en goedgekeurd om veilig met de verbonden apparaten te werken.